Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil je meer weten over AI en hoe u deze technologie in uw voordeel kunt gebruiken? Dan is onze unieke AI prompt engineering workshop iets voor u!

Schrijf je vandaag nog in voor deze gratis workshop en leer hoe je AI in jouw voordeel kunt laten werken!

Deze workshop is helaas afgelopen. Wil je deze workshop in je eigen organisatie contacteer dan gene.vangampelaere [at] howest.be (Gene Vangampelaere).

Benieuwd naar het vervolg? Bekijk dan onze nieuwe navorming:

AI in Actie: Praktische toepassingen in jouw kantoor

Praktisch

Wat?

Onze workshop biedt een unieke kans om meer te leren over AI prompt engineering en de vele toepassingen ervan. In de workshop leert u wat prompts zijn, hoe u deze kunt implementeren en evalueren, en hoe u ze kunt finetunen voor specifieke doeleinden.

Tijdens de workshop zullen enkele van de meest innovatieve prompts, zoals ChatGPT, DALL-E, MidJourney en WriteSonic, worden besproken en geëvalueerd. U krijgt de kans om meer te weten te komen over de verschillende soorten prompts en hoe u deze kunt gebruiken om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en uw klanten beter van dienst te zijn.

Voor wie?

Onze AI prompt engineering workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en graag meer wil weten over deze fascinerende technologie.

Er zijn geen speciale vaardigheden of kennis vereist om deel te nemen aan de workshop, dus iedereen is welkom!

Wij kijken ernaar uit om u op onze campus in Brugge (Rijselstraat 5) te verwelkomen op zaterdag 16 september 2023 van 9u tot 12u.

Deze workshop is helaas afgelopen. Benieuwd naar het vervolg? Bekijk dan onze nieuwe navorming:

AI in Actie: Praktische toepassingen in jouw kantoor

Inschrijven

Ontdek onze AI opleidingen

Gebeten door artifiële intelligentie? Op basis van ons onderzoek en onze expertise op het vlak van AI bieden we je drie opleidingen aan met een uitgesproken focus op Artificial Intelligence. Elk van deze drie opleidingen zorgt ervoor dat jij met jouw toegepaste profiel toegevoegde waarde creëert, de efficiëntie van bedrijven verhoogt en ze relevant houdt in een wereld van razendsnelle digitalisering.

Ontdek onze AI opleidingen

Artificial Intelligence (AI) studeren